Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ομαδα διασ
11:19 | 14/07/2024

Πριν  λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 11/7/2024 η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 404-1 του Μοσχάτου Α' αλλαγής έλαβε σήμα για γυναίκα στον Ταύρο η οποία κόβει τις φλέβες της.

Άμεσα οι Αστυνομικοί της εν λόγω Ομάδας έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τη γυναίκα η οποία αιμορραγούσε από τα δύο χέρια και από το λαιμό, ενώ υπήρχαν μεγάλες κηλίδες αίματος γύρω της.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα της υπήρχαν σπασμένα γυαλιά από μπουκάλι μπύρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr, στη θέα των αστυνομικών, η γυναίκα άρπαξε τάχυστα ένα κομμάτι γυαλιού κάνοντας άλλο ένα σκίσιμο στη δεξιά πλευρά της καρωτίδας με σκοπό να τερματίσει τη ζωή της.

Τα έμπειρα στελέχη της ΔΙ.ΑΣ. την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το γυαλί από τα χέρια της, καθιστώντας άκαρπη την πρόθεση της να βάλει τέλος στη ζωή της.

Εν συνεχεία φρόντισαν τα τραύματά της με αιμοστατικές γάζες, την έθεσαν σε θέση ανάνηψης και της παρείχαν πρώτες βοήθειες καθώς η τραυματισμένη γυναίκα είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις λόγω της αιμορραγίας.

Όταν τελικά η γυναίκα παρελήφθη από σταθμό ΕΚΑΒ, οι Αστυνομικοί την είχαν συνεφέρει πλήρως και είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της, καθώς πλέον μπορούσε να επικοινωνήσει.

ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis