Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΣ
08:44 | 03/07/2024

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 1-7-2024 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 17 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν 36χρονο ο οποίος κινούνταν πεζός στην περιοχή του Αμαρουσίου και του αφαίρεσαν προσωπικά του αντικείμενα, τραυματίζοντάς τον με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Διαβάστε επίσης

Έπειτα από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κινήθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν το θύμα παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου, το οποίο μετέφερε τον τραυματία σε νοσοκομείο.

Έτεροι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων, εντόπισαν σε κοντινό σημείο τους δράστες και τους ακινητοποίησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο προκάλεσαν τον τραυματισμό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis