Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αργυρώ Μαλαχία
19:24 | 09/10/2023

Η Γενική Γραμματέας της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, Αργυρώ Μαλαχία,  ήταν υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

 

Η κα Μαλαχία σε σημερινή ανάρτηση της σημείωσε τα εξής:

"Στόχος μου επετεύχθη: Περιφερειάρχης Αττικης, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τον ευχαριστώ δημόσια για την ευκαιρία που μου έδωσε να ζήσω αυτό το ταξίδι και την εμπειρία της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου και να πετύχω στην πρώτη μου αναμέτρηση, 2.170 ψήφους… μέχρι τώρα.

Ο αγώνας μου, παρότι σύντομος - κάτι λιγότερο από ένα μήνα - και παράλληλα με την εργασία μου και τις υποχρεώσεις μου, θεωρώ πως ήταν αξιοπρεπής, ηθικός και έντιμος.

 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύζυγό μου Michail Koutsiaris, που ήταν και είναι ακούραστα δίπλα μου σε ό,τι κι αν έχω αποφασίσει, με στηρίζει και προσέχει κάθε μου βήμα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου και τους συμπατριώτες μου (Φουρνιωτες & Ικαριωτες) που κι αυτοί έδωσαν τον αγώνα τους για μένα, αλλά και όλους εσάς που με στηρίξατε με την επιλογή και την εμπιστοσύνη σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο περιφερειακό συμβούλιο και καλή συνέχεια σε όλους τους συναγωνιστές του συνδυασμού μας «Αττική Μπροστά».

Με εκτίμηση και πάντα

στο πλευρό σας

Αργυρώ Μαλαχία

Αστυνομικος"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis