Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σαλαμίνα: Αστυνομικός
18:48 | 30/04/2024

Όπως κατήγγειλε το ζευγάρι στο Mega, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (29/04) το απόγευμα στη μέση του δρόμου. Η 55χρονη καθόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ οδηγούσε ο σύζυγός της. Σε έναν στενό δρόμο διασταυρώθηκαν με το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Τότε, όπως καταγγέλλουν, ο αστυνομικός τους επιτέθηκε αρχικά λεκτικά. «Ερχόταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έκοψε ταχύτητα ο σύζυγος, ο κύριος φαίνεται ότι βιαζόταν πολύ. Σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε, έσπασε με το πόδι του το φανάρι το αριστερό, μπήκε μέσα να φύγει, κατεβήκαμε εγώ με τον σύζυγο από το αυτοκίνητο», είπε η καταγγέλλουσα.

Ο 27χρονος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, διέλυσε το φανάρι του αυτοκινήτου τους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Επέστρεψε στο όχημά του να φύγει, με το ζευγάρι να φωνάζει για να τον σταματήσει. Στη συνέχεια, όπως λέει η 55χρονη, ο 27χρονος σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, και κατέβηκε από το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης

«Πήγαμε με τον σύζυγό μου να του ζητήσουμε τον λόγο και πλησιάζοντας, ο κύριος χτύπησε τον σύζυγό μου, τον πέταξε κάτω, και χτύπησε και εμένα, με πέταξε και εμένα κάτω. Με χτύπησε στον λαιμό. Και εκείνη την ώρα ερχόταν μηχανάκι και η ρόδα ήταν κοντά στο κεφάλι μου και έκανε ελιγμό. Ο σύζυγός μου έφυγε με ΕΚΑΒ, ήταν πολύ πιο σοβαρά από εμένα και πήγε σε νοσοκομείο, εμένα με πήραν να πάω στο τμήμα να καταθέσω μήνυση».

 

Στο βίντεο ντοκουμέντο του Mega, φαίνεται ο αστυνομικός μετά τον ξυλοδαρμό να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να εξαφανίζεται. Στις φωτογραφίες είναι τα σημάδια που άφησε ο 27χρονος στο σώμα, τόσο του 66χρονου, όσο και της 55χρονης συζύγου του. Εκδορές και μώλωπες είναι εμφανή, με τον 66χρονο να έχει υποστεί θλάση στα πλευρά.

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει. Χτυπήθηκε στα πλευρά. Τον χτύπησε στα πλευρά, ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε, για να μας γονατίσει», είπε η καταγγέλλουσα.

Η γυναίκα πήγε στο τμήμα να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκαν, και τότε συνειδητοποίησε πως ο 27χρονος που τους χτύπησε είναι αστυνομικός. «Ήταν εκεί ο κύριος που μας χτύπησε, έμαθα στην πορεία ότι είναι αστυνομικός στη ΔΙΑΣ. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουν όπλα, δεν ξέρω μέχρι πού θα μπορούσε να φτάσει. Εγώ τρόμαξα».

 

«Έχει επιτεθεί ξανά σε ηλικιωμένο»

Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν στο LIVE NEWS πως ο 27χρονος αστυνομικός έχει επιτεθεί ξανά σε ηλικιωμένο άνθρωπο τον περασμένο Αύγουστο.

«Ήμασταν με τα μηχανάκια βόλτα τρεις φίλοι και έξω από μία εκκλησία είδαμε τον κύριο τον συγκεκριμένο, να χτυπάει έναν μεσήλικα 55-60 ετών. Όταν σταματήσαμε και ρωτήσαμε τι έγινε ρε παιδιά είπε ότι με κοίταγε στραβά και μου είπε τι κοιτάς ο ηλικιωμένος και πήγε και τον χτύπησε και ανταλλάξανε κάποιες γροθιές», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του αστυνομικού.

Πηγή:  enikos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis