Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:14 | 10/10/2023

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γρηγόρη Χρυσάφη -Α' Αντιπρόεδρου Ένωσης Αθηνών

1632 ευχαριστώ!

Εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου σε καθέναν ξεχωριστά απο τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μου στην Αθήνα που με τίμησαν με την ψήφο τους στον κεντρικό τομέα της περιφέρειας Αττικής όπου έλαβα 1632 σταυρούς, αριθμός που είναι παραπάνω και απο τις προσδοκίες μου, καθώς τα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας για τις εκλογές ήταν στενά και έπρεπε να συνδυαστούν με τις αυξημένες οικογενειακές και υπηρεσιακές μου υποχρεώσεις.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς είχα συνηθίσει να απευθύνομαι μέχρι σήμερα μόνο σε φίλους συναδέλφους μου αστυνομικούς στις εκλογές των σωματείων μας, οι οποίοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές δυστυχώς η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο που κατοικούν και εργάζονται καθώς δεν υφίστανται ειδικοί εκλογικοί κατάλογοι όπως στις βουλευτικές εκλογές.

Ο συνδυασμός μας "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ" επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ο Νίκος Χαρδαλιάς εξελέγη πανηγυρικά απο την πρώτη Κυριακή νέος περιφερειάρχης Αττικής έχοντας μπροστά του ένα τιτάνιο έργο να φέρει εις πέρας και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια των άξιων περιφερειακών συμβούλων που εξελέγησαν και την συνεργασία όλων μας θα τα καταφέρει.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο και τον προεδρο του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ Χρήστο Μαυραγάνη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis