Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αστυνομικός στην Καλιφόρνια δέχτηκε επίθεση από όχλο τη στιγμή που προσπαθούσε να βοηθήσει τραυματισμένο πολίτη
19:00 | 05/07/2024

Ένας αστυνομικός στην πόλη Σαν Χοσέ της πολιτείας Καλιφόρνια των ΗΠΑ τραυματίστηκε ελαφριά και το περιπολικό του υπέστη σοβαρές ζημιές όταν δέχθηκε επίθεση από μασκοφόρους κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του δρόμου. Μέρος του όχλου πήδηξε πάνω στο περιπολικό και έσπασε το παράθυρο.

Ο αστυνομικός είχε βρεθεί στο σημείο για να βοηθήσει έναν τραυματία, τον οποίο δεν κατάφερε τελικά να βοηθήσει, αφού οι μασκοφόροι ανέκαψαν την πορεία του, ανέφερε το FOX2 .

Διαβάστε επίσης

«Το να βλέπεις έναν από τους αστυνομικούς μας να δέχεται επίθεση από όχλο εκτός ελέγχου ενώ προσπαθεί να βοηθήσει ένα σοβαρά τραυματισμένο άτομο είναι πραγματικά λυπηρό», δήλωσε ο ασκών καθήκοντα αρχηγού της αστυνομίας Πολ Τζόζεφ σε δήλωση του στη σελίδα του τμήματος στο Facebook.

Το πλήθος διαλύθηκε όταν έφτασαν κι άλλοι αστυνομικοί στο σημείο.

«Να ξέρετε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε όλους τους εμπλεκόμενους. Θα συνεργαστώ επίσης προσωπικά με τον εισαγγελέα της περιφέρειας για να διασφαλίσω ότι, μόλις συλληφθούν, αυτοί οι ύποπτοι θα διωχθούν στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπει ο νόμος», πρόσθεσε ο αρχηγός.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis