Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αστυνομικός στην Τζόρτζια χτυπήθηκε θανάσιμα από περιπολικό που οδηγούσε αστυνομικός της Αλαμπάμα κατά τη διάρκεια καταδίωξης
19:30 | 09/01/2024

Ένας αστυνομικός στην κομητεία Coweta στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ χτυπήθηκε θανάσιμα την προηγούμενη εβδομάδα από περιπολικό που οδηγούσε ένας αστυνομικός της Αλαμπάμα, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον αυτοκινητόδρομο Interstate 85 στην κομητεία Chambers της Αλαμπάμα.

Η καταδίωξη, η οποία αφορούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, ξεκίνησε στη Τζόρτζια και συνεχίστηκε στην Αλαμπάμα όπου σημειώθηκε το σοβαρό δυστύχημα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λάνετ (Αλαμπάμα).

Διαβάστε επίσης

Ο αστυνομικός της κομητείας Coweta, Eric A. Minix, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από ένα περιπολικό Ford Explorer του 2017 που οδηγούσε ένας αστυνομικός του Lanett. Ο αστυνομικός του Lanett ανταποκρινόταν για να βοηθήσει τον αστυνομικό Minix, που καταδίωκε τον 25χρονο De'cedric Vonche Donson από την Pensacola της Φλόριντα, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε ένα κλεμμένο Dodge Challenger του 2022. 

Ο αστυνομικός Minix μεταφέρθηκε στο East Alabama Medical Center-Lanier στο Valley όπου πέθανε, αναφέρει το Fox 5 Atlanta .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis