Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:44 | 16/05/2024

Επιστολή αστυνομικού στο Policenet.gr:

Εδώ και αρκετούς μήνες διαβάζουμε σε όλα τα ΜΜΕ για την ΔΗΘΕΝ άνιση κατανομή του αστυνομικού προσωπικού σε Αθήνα και επαρχία, όπου υποτίθεται ότι το 65% υπηρετεί στην επαρχία ενώ το υπόλοιπο 35% υπηρετεί στην Αθήνα, ένα άθλιο ψέμα πάνω στο οποίο θα πατήσουν πολιτική και φυσική ηγεσία για να καταστρατηγήσουν κατοχυρωμένα δικαιώματα του προσωπικού και για να δικαιολογήσουν τις ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. Ένα ψέμα που διαδόθηκε από την πολιτική ηγεσία και αναπαράγεται συστηματικά και δεν έχει ασχοληθεί κανένας σοβαρά ώστε να πάψει να διαδίδεται! Δεν ντρέπεστε;

Διαβάστε επίσης

Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε; Καταρχάς να τονιστεί ότι ο γράφων υπηρετεί εδώ και 14 χρόνια σε μάχιμη υπηρεσία στην Αθήνα και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η πλειοψηφία των αστυνομικών υπηρετεί στην Αττική ΟΜΩΣ η κατανομή του είναι άνιση.

Γιατί δεν βγάζετε επίσημα στατιστικά για τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε ΚΑΘΕ υπηρεσία της Αττικής, συμπεριλαμβάνοντας τους έχοντες οργανική θέση, αποσπασμενους και προσωρινά μετακινημένους για να ξεβρακωθειτε; Γιατί δεν λέτε ότι τα τελευταία 14 χρόνια τουλάχιστον που υπηρετώ στην ΕΛΑΣ οι θέσεις για μεταθεση που ανακοινώνονται κάθε χρόνο είναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ για όλες τις επαρχιακές πόλεις πλην ολίγων εξαιρέσεων (πχ ακριτικά νησιά); Πώς στο διάολο υπηρετεί το 65% των αστυνομικών στην επαρχία όταν πχ για μία πόλη όπως η Κομοτηνή ή η Καβάλα ανοίγουν κατά μέσο όρο 2-3 θέσεις κάθε χρόνο; Αυτά κύριοι, είναι εύκολο να τα επιβεβαιώσετε.

Αρκεί να δείτε τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις της τελευταίας δεκαετίας και θα διαπιστώσετε πόσοι αστυνομικοί μετατίθενται στην επαρχία κάθε χρόνο. Όσο για τους εκλεγμένους συναδέλφους που πάνε στον τόπο που εκλέχτηκαν, δεν κάνουν τίποτα παράνομο ή ανήθικο. Τους το επέτρεψε η Πολιτεία! Και μία σοβαρή πολιτεία σέβεται τους κανόνες που θέτει, ειδάλλως να μιλάμε για πολιτεία που εφαρμόζει τους νόμους κατά το δοκούν! Αυτά που γίνονται τους τελευταίους μήνες δεν έχουν προηγούμενο και οι συνάδελφοι πρέπει να καταλάβουν ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία παίζουν διάφορα επικοινωνιακα και πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του! ΩΣ ΕΔΩ!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis