Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Οι αστυνομικοί πλησίασαν τα δύο άτομα στο αυτοκίνητο και ο ένας από αυτούς δεν υπάκουσε στο σήμα τους. Μετά από λογομαχία, το άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον ενός από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την αστυνομία.  Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Ο ύποπτος που πυροβόλησε βρίσκεται υπό κράτηση, όπως αναφέρει το Fox 32 .
17:19 | 10/12/2023

Ένας αστυνομικός της πόλης Μπέντφορντ Παρκ, στην πολιτεία Ιλινόι των ΗΠΑ πυροβολήθηκε νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής σε ένα βενζινάδικο νοτιοδυτικά του Σικάγο, ενώ ερευνούσε ένα όχημα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί. Τα πλάνα από τις κάμερες έδειξαν δύο άτομα να τρέπονται σε φυγή με τα πόδια μετά τη συντριβή. Λίγη ώρα αργότερα, τα δύο άτομα μπήκαν σε ένα όχημα στο βενζινάδικο, αναφέρει το WGNTV.

Διαβάστε επίσης

Οι αστυνομικοί πλησίασαν τα δύο άτομα στο αυτοκίνητο και ο ένας από αυτούς δεν υπάκουσε στο σήμα τους. Μετά από λογομαχία, το άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον ενός από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. Ο ύποπτος που πυροβόλησε βρίσκεται υπό κράτηση, όπως αναφέρει το Fox 32 .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis