Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 08/09/2015


Η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα το διήμερο αεροπορικών επιδείξεων, στο αεροδρόμιο του Τατοΐου (12-13 Σεπτεμβρίου 2014). Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο pre - show στο Φάληρο.

Στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, πέρα από το air display, θα πραγματοποιηθούν fly in, εμπορική έκθεση, kids park για τους μικρούς φίλους, επιδείξεις αερομοντελιστών, καθώς και hospitality area, dj line ups & happenings. 
 

PUBLIC AREA


Στους χώρους του αεροδρομίου του Τατοΐου, διαμορφώσαμε για εσάς ένα μεγάλο μέρος του ώστε να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας, με σκοπό να μπορέσετε να απολαύσετε ένα διήμερο εντυπωσιακό air-show!

Με χώρο για ελεύθερη στάθμευση για όλους και ειδικά σημεία διαμορφωμένα ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την επίσκεψή και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων: να πιείτε τον καφέ και να γευματίσετε με την παρέα σας, να περιηγηθείτε με ασφάλεια με την οικογένειά σας, να φωτογραφηθείτε δίπλα στα εκθέματα που θα υπάρχουν και να ψωνίσετε δώρα, ώστε να δημιουργήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις! Επιπλέον, θα υπάρξει και απόλυτα ασφαλής παιδότοπος, ώστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ακόμη περισσότερο!

Στα bar του χώρου, όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη, θα υπάρχει διαθέσιμος αριθμός θέσεων.

Κόστος αγοράς εισιτηρίου εισόδου Public Area: 

Σάββατο, 12/09/2015

Γενικής Εισόδου: 10€ ανά εισιτήριο & 5€ για παιδιά από 3-12 ετών

Κυριακή, 13/09/2015

Γενικής Εισόδου: 12€ ανά εισιτήριο & 6€ για παιδιά από 3-12 ετών 

Για Σάββατο & Κυριακή 12 & 13.09 θα ισχύσουν ομαδικά εισιτήρια, όπου στα δέκα (10) εισιτήρια δύο (2) θα δίνονται δωρεάν για συλλόγους, σχολές και ομάδες με την προϋπόθεση ότι η άφιξη στην Αεροπορική βάση του Τατοΐου θα γίνεται ταυτόχρονα και με το ίδιο όχημα 

Μόνο για την Κυριακή 13.09 θα ισχύσει και οικογενειακό εισιτήριο 4 ατόμων (2 ενήλικες & 2 παιδιά ως 12 ετών) αξίας 30€ 

 

VIP SEAT & SHADOW / ZONE B


Ένας χώρος που φτιάχτηκε μετά από δική σας απαίτηση!

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος στεγασμένος κάτω από τέντα, με σκοπό να απολαύσετε ξεκούραστα τα μοναδικά shows! Ο χώρος, σε όλη του την ανάπτυξη θα έχει τραπέζια και καρέκλες χωρισμένα σε δύο ζώνες, ώστε αναπαυτικά να μυηθείτε στα μυστικά της διοργάνωσης!

Με το εισιτήριό σας, θα μπορείτε να εξέρχεστε και να εισέρχεστε στο χώρο του Seat & Shadow ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση:

• Στα υπαίθρια εστιατόρια και bar
• Στα καταστήματα
• Στο χώρο εκθεμάτων
• Στις WC (θα υπάρχουν ειδικές και για ΑΜΕΑ)
• Στους χώρους των χορηγών, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
• & στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο

Ενώ θα έχετε πλήρη οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που θα έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου!

Κόστος αγοράς εισιτηρίου σε αριθμημένη θέση τραπεζιού στο χώρο VIP Seat & Shadow: 

Σάββατο & Κυριακή, 12 & 13/09/2015

30€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης & 15€ για παιδιά από 3-12 ετών 
(τα εισιτήρια αναφέρονται σε αυστηρά αριθμημένη θέση και για την ημερομηνία του show που θα επιλέξετε)
 


VIP AREA / ZONE C


Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε την εμπειρία της παρακολούθησης του Athens Flying Week, αξέχαστη! Ειδικά διαμορφωμένος και ανεπτυγμένος μπροστά στα κάγκελα του διαδρόμου, ώστε να προσφέρει την απόλυτη οπτική πρόσβαση στο θέαμα!

Μέσα από το πλάνο του χώρου μπορείτε να δείτε και τους 8θέσιους καναπέδες των δύο πρώτων σειρών, είτε οποιαδήποτε θέση ή θέσεις από τα τραπέζια των δύο πίσω σειρών! Στο χώρο θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτησή σας (όπως φαίνεται και στην κάτοψη)

• Bar που θα σας προσφέρουν καφέ φίλτρου, νερό και αναψυκτικά
• WC και για ΑΜΕΑ
• Προσωπικό που θα δέχεται τις παραγγελίες σας από συγκεκριμένο à la carte μενού σε περίπτωση που θέλετε να γευματίσετε

Στο γενικότερο χώρο του VIP AREA έχει προβλεφθεί και η δημιουργία ενός ανοιχτού χώρου με τραπέζια και καρέκλες, με ειδική σκίαση από ομπρέλες, ώστε σε περίπτωση που θέλετε να είστε πιο κοντά στα δρώμενα!

Επιπλέον, η ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας θα σας δίνει τη δυνατότητα να εξέρχεστε και να εισέρχεστε στο χώρο οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση:

• σε όλους τους χώρους του Athens Flying Week (καταστήματα, παιδότοπο, χώρο εκθεμάτων)
• στους χώρους που θα δραστηριοποιούνται οι χορηγοί της διοργάνωσης

Επιπλέον, για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση με Β2Β συναντήσεις, υπάρχουν και διατίθενται προς ενοικίαση μετά από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή του Athens Flying Week, ειδικοί χώροι -Private Events Areas-. Οι χώροι αυτοί μπορούν να διαμορφωθούν και να διακοσμηθούν αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των συναντήσεων σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Επιτροπής στο email: [email protected] 

Κόστος αγοράς εισιτηρίου για τη VIP Area:
Σάββατο & Κυριακή, 12 & 13/09/2015
8θέσιοι καναπέδες – 1η & 2η σειρά: 1.000€ / σετ (πωλούνται μόνο ως σετ)

Τραπέζια – 3η & 4η σειρά: 50€ ανά αριθμημένη θέση σε αντίστοιχο τραπέζι & 25€ για παιδιά από 3-12 ετών
(τα εισιτήρια αναφέρονται σε αυστηρά αριθμημένη θέση και για την ημερομηνία του show που θα επιλέξετε) 


 

 

http://www.viva.gr/

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis