Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:02 | 11/10/2023

Το μήνυμα του Αξιωματικού ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα μετά το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας:

Συνδημότες -Συνδημότισσες, Θέλω να ευχαριστήσω ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατ αρχήν, όσες και όσους μας τιμήσατε με την ψήφο σας κατά τις χθεσινές δημοτικές εκλογές και μας αναδείξατε δεύτερη δημοτική παράταξη με ποσοστό σχεδόν 22%.

Διαβάστε επίσης

Να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου και τα στελέχη του συνδυασμού μας, που πίστεψαν σε μένα και μαζί δώσαμε αυτό τον όμορφο αγώνα, μέσα από τόσες δυσκολίες και αντιξοότητες!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ μια ανεξάρτητη και αδέσμευτη δημοτική παράταξη, που αν και δημιουργήθηκε πριν από δύο μόλις μήνες, από το μηδέν, χωρίς την στήριξη κανενός , αντίθετα πολεμήθηκε και από κόμματα και από θεσμικούς παράγοντες , και μέσα από εκβιασμούς, απειλές, υποσχέσεις και συκοφαντίες, εν τούτοις κατέφερε όχι μόνο να καταρτίσει συνδυασμό αλλά και να κερδίσει, δίνοντας έναν έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα ,την εμπιστοσύνη ενός πολύ σημαντικού αριθμού των συμπολιτών μας.

Οι δύο χιλιάδες σχεδόν Συνδημότες μας, που μας εμπιστεύτηκαν αποτελούν την βάση πάνω στην οποία θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα μας για τις επόμενες εκλογές.

Την επόμενη πενταετία, ως επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, θα τιμήσουμε τον ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες, ασκώντας σκληρό και ουσιαστικό έλεγχο στην δημοτική αρχή, όπως ακριβώς είχαμε υποσχεθεί και προεκλογικά ώστε να υπάρχει διαφάνεια και δημοκρατική λειτουργία του Δήμου!

Θα είμαστε απέναντι σε κάθε τι που έχει να κάνει με αδιαφανείς διαδικασίες, με εξυπηρετήσεις ημετέρων με γνώμονα μικροκοματικα ωφέλη, όπως έγινε την τετραετία που πέρασε,εξ αιτίας μιας ανύπαρκτης αντιπολίτευσης μέσα στον Δήμο.

Φυσικά θα συνεργαστούμε σε οτιδήποτε θετικό για την πρόοδο και προκοπή του τόπου μας και των συνδημοτών μας, καθώς θεωρώ πως αυτό είναι το μέλημα όλων μας.

Συγχαίρω τον νυν δήμαρχο για την επανεκλογή του και εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis