Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:59 | 30/09/2023

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις απάτης και ληστείας, που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης.

Συγκεκριμένα, για την πρώτη περίπτωση, συνελήφθη 39χρονη ημεδαπή, μεσημεριανές ώρες προχθες (28-09-2023), διότι παρουσιάζοντας σε υποψήφιο ενοικιαστή διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής, ως δικό της, αποκόμισε παράνομα χρηματικό ποσό, μεγάλο μέρος του οποίου βρέθηκε, κατά τη σύλληψη, στην κατοχή της και αποδόθηκε στον παθόντα.

Διαβάστε επίσης

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε μπλοκ αποδείξεων είσπραξης, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε  ποινή φυλάκισης (7) μηνών, για κλοπή.

Επιπρόσθετα, από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και μετά από καταγγελία 62χρονης ημεδαπής για περίπτωση ληστείας σε βάρος της, συνελήφθησαν δύο νεαροί ημεδαποί, καθώς μεσημβρινές ώρες προχθες 28-09-2023, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από το λαιμό της καταγγέλλουσας μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και τράπηκαν σε φυγή.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis