Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικός_intime
17:59 | 21/03/2024

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων.

Ειδικότερα:

  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Τακτικού Ανακριτικού Γραφείου Θεσσαλονίκης, το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του και προσαγωγή ενώπιόν του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.
  • Μεσημβρινές ώρες χθες (20-03-2024) στο κέντρο της πόλης, πεζός τροχονόμος της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε ότι δύο ανήλικα παιδιά (κορίτσι και αγόρι ηλικίας 4 και 2 ετών περίπου αντίστοιχα), περπατούσαν μόνα τους σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης και έπειτα προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα με κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα. Στη συνέχεια εντοπίσθηκε ο πατέρας τους – 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος κοιμόταν εντός σταθμευμένου οχήματός στο προαναφερόμενο χώρο στάθμευσης και συνελήφθη.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος επιτέθηκε με αιχμηρά αντικείμενα σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis