Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 21/01/2022

Η Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε κατάσχεση των συσκευών τηλεφώνων δυο εμπλεκόμενων στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες αλλά και οι διαδικασίες που έχουν κινήσει δικαστικής και εισαγγελικές αρχές για την υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία εξέλιξη αφορά στην κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων δυο εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, μετά από εντολή εισαγγελέα και στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι των δυο εμπλεκόμενων και κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Προφανώς αυτά θα διερευνηθούν, για τυχόν ευρήματα που σχετίζονται με το επίμαχο βράδυ της καταγγελίας της Γεωργίας Μπίκα.

 

Ειδικότερα, στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών θα αναζητηθεί το κατά πόσο οι εμπλεκόμενοι πίεσαν τη Γεωργία Μπίκα να συμμετάσχει στο πάρτι και να παραμείνει στο ξενοδοχείο, αλλά και το αν έχει συμβεί κάτι ανάλογο με άλλα κορίτσια στο παρελθόν.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis