Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 19/11/2017

Είναι γνωστό πως ο Ben Affleck έχει τάσεις φυγής από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC και παρά τα όσα υποστηρίζει τον τελευταίο καιρό, υπάρχει η υπόνοια πως μετά την solo ταινία του ως Batman, θα αποχωρήσει από τον ρόλο. Τώρα βγήκαν οι φήμες πως ο σκηνοθέτης του The Batman, Matt Reeves, ήθελε άλλον ηθοποιό στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Screen Crush, ο Reeves θέλει για νέο Batman τον Jake Gyllenhaal και μάλιστα συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το ρόλο, αν και το deal απέχει πολύ από το να ολοκληρωθεί. 

Το εάν στέκουν οι φήμες αυτές περί αντικατάστασης του Ben Affleck στο επερχόμενο The Batman, μένει να αποδειχθεί. Στο ίδιο ρεπορτάζ, γίνεται λόγος πως ο Affleck πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το DCEUπριν από λίγους μήνες, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα λόγια του ηθοποιού πως παραμένει στο project. Άλλωστε, η DC δεν θα ήθελε αρνητική δημοσιότητα την ώρα που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται το Justice League. 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως ο Gyllenhaal δεν είναι εντελώς άγνωστος με τις superhero ταινίες και αυτό διότι έναν καιρό φημολογούνταν πως θα αντικαταστούσε τον Tobey Maguire στο Spider-Man 2 αλλά τελικά δεν έγινε λόγω ενός τραυματισμού στην πλάτη. Επίσης, ήταν ένας από τους πολλούς ηθοποιούς που έδωσαν οντισιόν για το ρόλο στο Batman Begins και εν τέλει τον έχασε από τον Christian Bale. Τρίτη και.. φαρμακερή για τον Gyllehnaal;

unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis