Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 17/12/2014
 
 
Το SHOT SHOW είναι μακράν και με διαφορά η καλύτερη έκθεση φορητού οπλισμού στο κόσμο που απευθύνεται στους πολίτες. Έτσι λοιπόν οι περισσότερες εταιρείες αυτή την έκθεση επιλέγουν για να επιδείξουν ότι καινούργιο όπλο έχουν στο κοινό. Στο φετινό SHOT SHOW 2015 που θα αρχίσει σε 54 ημέρες από σήμερα (20 έως 23 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας της Νεβάδα) θα παρουσιαστεί ένα όπλο που θα κάνει ΜΠΑΜ!!! Όπως μας ενημέρωσε ένας αναγνώστης του guns-gr που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει σχέση με τον κόσμο των όπλων…… η ιταλική Benelli θα έχει στο περίπτερό της ένα διαφορετικό όπλο από αυτά που μας έχει συνηθίσει …. ένα (το πρώτο) σούπερ ποζέ - Over Under Benelli!!! 

 

 

 
 
Αυτό ήταν το άρθρο που έγραψα πριν από μερικές ημέρες (το βλέπετε παραπάνω με πλάγια γράμματα), έπειτα από πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα όπλο που θα κάνει αίσθηση το 2015! Έπειτα, μάθαμε και το όνομα του …. πρόκειται για το Benelli 828 U το πρώτο αλληλεπίθετο λειόκαννο της γνωστής ιταλικής εταιρείας. Θα είναι όπως όλα δείχνουν κάτι το διαφορετικό, μια καινοτομία που θα επαναπροσδιορίσει αυτή την κατηγορία όπλων ….
 
 

Κατά την επίσκεψη δημοσιογράφων στο εργοστάσιο της Benelli τον Μάρτιο του 2013 για την παρουσίαση της καραμπίνας Ethos, όταν τους ρωτήθηκε να πουν τη γνώμη τους για το τι όπλο θα θέλανε να δούν, οι περισσότεροι είπαν ένα Super Poze Benelli. Υπεύθυνος της εταιρείας τους είπε ότι σκέφτονται να το κάνουν, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες. Η εντύπωση που αποκόμισαν από τις ερωτήσεις τους ήταν ότι ήθελαν να κάνουν κάτι αρκετά μοντερνιστικό, αλλά δεν υπήρχαν λεπτομέρειες. Τι θα έχει αυτό το λειόκαννο που δεν έχουν άλλα παρόμοια τύπου όπλα; Δυστυχώς δεν ξέρω για να σας ενημερώσω! Δεν απομένει παρά να περιμένουμε ακόμη μερικές ημέρες μέχρι την εισαγωγή του στο SHOT SHOW 2015 για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα …..
 
ΠΗΓΗ: guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis