Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 30/01/2017
Γράφει ο Τάσος Παίσιος:
 
ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ!!! Ενώ όλοι πιστεύαμε ότι η νέα καραμπίνα BenelliSuperBlackEagle3 θα είναι η αιχμή του δόρατος για την εταιρία Benelliτο 2017 …… ήρθαν 3 νέες καραμπίνες να μας διαψεύσουν!
 
Αυτές οι τρεις …. καταπληκτικές και απίστευτες καραμπίνες έκαναν το ντεμπούτο τους στο SHOT Show 2017! Αυτές οι καραμπίνες από την Benelli δεν είναι προς πώληση (τουλάχιστον ακόμα), αλλά είναι πανέμορφες!
 
Κάθε χρόνο στο SHOT Show, η ιταλική εταιρία κατασκευής όπλων παρουσιάζει μια καραμπίνα με νέο σχέδιο. Η ιδέα είναι παρόμοια με ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο: αυτά τα όπλα είναι πειραματικά μοντέλα που παράγονται για να δοκιμαστεί η βιωσιμότητα των νέων χαρακτηριστικών σχεδιασμού. Όπως και τα πρωτότυπα αυτοκίνητα, τα κυνηγετικά όπλα φαίνονται τόσο καλλιτεχνικά και φουτουριστικά.
 
Και για καλό λόγο: δεν είναι προς πώληση, επειδή η τιμή θα είναι αρκετά υψηλή! Το λογότυπο "Lupo", σημαίνει στα ιταλικά λύκος.
 
Το λογότυπο Lupo (Λύκος) που είναι χαραγμένο στη βάση είναι ένα σχέδιο από την Ακαδημία Καλών Τεχνών του Urbino (ή την Accademia di Belle Arti di Urbino, αν θέλετε στα ιταλικά). Αυτός είναι ένας χαιρετισμός για την πολιτιστική κληρονομιά της Ιταλίας (δηλαδή της ίδρυσης της Ρώμης από τον Ρωμύλο και τον Ρέμο). Όπως σημειώνεται σε ένα φυλλάδιο Τύπου, η Benelli κατασκεύασε την καραμπίνα Lupo σε τρία μοντέλα - NIGHTHUNTER, NIGHTCLAW και NIGHTGHOST. Το κάθε μοντέλο έχει διαφορετικό χρώμα στη βάση και στα μέρη. Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό βίντεο:


 

Κοιτάζοντας την καραμπίνα στο βίντεο, βλέπουμε ότι έχει το σύστημα ProgressiveComfortστο κοντάκι. Το νέο σύστημα μείωσης της ανάκρουσης, που συμβαίνει βαθμιαία, ανάλογα με το βάρος των φυσιγγίων που χρησιμοποιούνται. Αυτή είναι η πραγματική αίσθηση του συστήματος comfort μέσα στο ξύλο, ένα σύστημα αόρατο αλλά εξαιρετικά ευαίσθητο.
 
 
Η πολυτέλεια επίσης είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτών των όπλων. Ένας λύκος είναι χαραγμένος στο κλείστρο αδρανείας όπως και το “BENELLICONCEPTGUN”. Τα ξύλινα μέρη (κοντάκι και πάπια) είναι δίχρωμα με διαφορετική υφή απ’ ότι έχουμε συνηθίσει … και αυτό που εντυπωσιάζει είναι οι μεγάλες αυλακώσεις δαχτύλων στην πάπια! Η ρίγα είναι μεταλλική και μικρού ύψους. Ο αναστολέας κλείστρου και ο μοχλός οπλίσεως είναι σε μεγάλο μέγεθος  για εύκολη λειτουργία ακόμη και με γάντια. Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα .....
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis