Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 10/01/2024

Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα βρεθούν σε λίγη ώρα, οι δύο κατηγορούμενοι για τον φόνο της άτυχης μητέρας και εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν προθεσμία.

Το έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο ήταν σαν το είχε «προαναγγείλει». Ο κατηγορούμενος σύντροφος είχε ένα παρελθόν όλο βία που «πρόδιδε» το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Ο 39χρονος έχει δυο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, ενώ έχει απασχολήσει τις αρχές για 3 υποθέσεις κλοπών.

Tην πρώην σύζυγό του την χτυπούσε επανειλημμένα, η γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη. «Μου είχε πει πως θα με σκοτώσει, ήξερα, το ένιωθα ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Μαζί μου ήταν πολύ βίαιος. Με έπιανε απο τον λαιμό για να με πνίξει, με χτυπούσε με ότι έβρισκε μπροστά του, είχε χτυπήσει μέχρι και τη μητέρα μου» υποστηρίζει μιλώντας στο newsbomb.gr, η γυναίκα.

Με την πρώην σύζυγό του παντρεύτηκαν το 2010 και χώρισαν το 2018. Όλα αυτά τα χρόνια τη χτυπούσε όπως καταγγέλλει η ίδια. Το 2019 έγινε προσπάθεια επανασύνδεσης όμως εκείνος δεν είχε αλλάξει συμπεριφορά. Μάλιστα η γυναίκα έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδί και το έχασε απο τα βάναυσα χτυπήματα που δεχόταν από εκείνον.

Τη ζήλευε αρρωστημένα και δεν την άφηνε να πάρει «ανάσα», δεν μπορούσε να βγει ούτε μια βόλτα κι αν το έπραττε επέστρεφε στο σπίτι όλο φόβο.

Με την πρώην σύζυγό του έχουν δυο παιδιά, ένα κορίτσι 9 ετών κι ένα αγόρι 12 ετών. Όπως καταγγέλλει η οικογένεια χτυπούσε και τα παιδιά του, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να κλέψει τα βαφτιστικά τους σταυρουδάκια και να τα πουλήσει.

«Έκλεβε συνέχεια χρήματα, από εμένα, από τη μάνα μου, απο τον κουμπαρά των παιδιών. Εγώ τον συντηρούσα, εγώ δούλευα. Ακόμα και όταν ήταν με τη Γεωργία εγώ του έδινα λεφτά» ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του.

Ο σύντροφος της Γεωργίας ήταν γνωστός στις αρχές, όπως γνωστός ήταν και ο συγκατηγορούμενός του ο οποίος έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών .

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis