Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:59 | 24/08/2023

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ανήλικης ασκήθηκε χθες από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος του 46χρονου που συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 17χρονη Αγγλίδα τουρίστρια.

Ο 46χρονος κρατείται προκειμένου σήμερα το πρωί να προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας προχθές (22 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα όταν εμφανίστηκε η 17χρονη αλλοδαπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 46χρονο.

Η ανήλικη κοπέλα (θα συμπληρώσει σε δύο μήνες τα 18 της χρόνια) είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν σε μπαρ όπου γνώρισε τον 46χρονο και κατανάλωσαν μαζί ποσότητα αλκοόλ.

Περίπου στις δύο τα ξημερώματα της ίδιας ημέρα, η κοπέλα είπε πως ο 46χρονος της ζήτησε να πάνε στις τουαλέτες και εκεί προέβη σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει στην κατάθεσή της πως ούτε φώναξε, ούτε αντέδρασε, κατά τη διάρκεια των πράξεων αυτών καθώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ δηλώνει ότι έχει κάνει ασφάλεια στην πατρίδα της που καλύπτει και τον βιασμό της.

Μετά την καταγγελία, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι ο 46χρονος ο οποίος βάσει των ίδιων πληροφοριών, αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίστηκε πως ότι έγινε μεταξύ τους ήταν με τη θέλησή της κοπέλας. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη και πως ούτε εκείνη του το είχε πει.

Πάντως αναλυτικά εξηγήσεις ο 46χρονος αναμένεται να δώσει σήμερα στην ανακρίτρια Ρόδου, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Πολυξένη Χατζηγιάννη.

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis