Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:19 | 22/10/2023

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μία χορεύτρια η οποία  έξω από τη ΓΑΔΑ και χόρεψε ζεϊμπέκικο για να πει με αυτόν τον τρόπο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

Στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας,  η νεαρή χορεύτρια πήγε έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ και χόρεψε ζεϊμπέκικο, για να ευχαριστήσει, όπως είπε η ίδια, την ΕΛ.ΑΣ. για την προσφορά της.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο TikTok έγινε viral μέσα σε πολύ λίγη ώρα. «Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!» είπε και ξεκίνησε να χορεύει το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα εγώ είμαι Έλληνας».

Δείτε το βίντεο:

@vaniaapost Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας - Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας! #zeimpekiko #zeimpekikodance #zeibekiko #zeibekikodance #dance #greek #greekdance #greece #hasapiko #fy #fyp #thessaloniki #athens #athensvibe #cyprus #ζειμπέκικο #ζεϊμπέκικοςχορός #χορός #χασάπικο #θεσσαλονίκη #αθήνα #κύπρος #vaniaapostolidou #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - Vania Apostolidou

 

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis