Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:58 | 23/09/2024

Ο 24χρονος Γιώργος Τσιούλος έγινε viral μετά δάκρυά του στην τελευταία του υπηρεσία ως εύζωνας, συγκινώντας όλους τους Έλληνες.

Μάλιστα, η αδελφή του, Έλενα Τσιούλου, που μίλησε στο iefimerida για το πόσο περήφανη την έκανε ο αδελφός της, ανέβασε ένα νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο 24χρονος να αποχαιρετά το ταίρι του, μετά την τελευταία του υπηρεσία και το βίντεο με τα δάκρυά του που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης

Η αγκαλιά των δύο ανδρών και η ενότητα των ευζώνων

Στο νέο βίντεο, φαίνεται ο Γιώργος Τσιούλος να αγκαλιάζει το ταίρι του, εμφανώς συγκινημένος, με τους εύζωνες να είναι στο πλευρό τους και να τους χειροκροτούν.

Στη συνέχεια, ορισμένοι εύζωνες έρχονται να προστεθούν στην αγκαλιά, κάνοντάς την μεγαλύτερη, ενώ λίγο αργότερα ο 24χρονος αποχαιρετά και τα υπόλοιπα άτομα, με τα οποία έζησε έντονα συναισθήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως είναι λογικό και το νέο βίντεο συγκέντρωσε αρκετά θετικά σχόλια για όλους τους εύζωνες, με πλήθος κόσμου να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο «μεγαλείο της ψυχής» που δείχνουν.

 

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos ♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) - George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis