Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:16 | 22/10/2024

Στην κεντρική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και της μνήμης του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε βράβευση υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και προσώπων που ξεχώρισαν με την αφοσίωσή τους στο καθήκον, την αποτελεσματικότητά τους και τη συμβολή τους σε σημαντικές υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη και ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη των πολιτών στην αστυνομία.

Ειδικότερα, τιμήθηκε η μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος Εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη, τα παιδιά του οποίου παρέλαβαν το σχετικό βραβείο.

Διαβάστε επίσης

 

Επίσης, βραβεύτηκαν αστυνομικοί, οι υπηρεσίες των οποίων διαχειρίστηκαν κρίσιμα συμβάντα και συγκεκριμένα ο Διοικητής της Υ.Α.Τ. Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Δερέμπεης για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης κατά τη διάρκεια του «Κινήματος των Αγανακτισμένων» και οι Αστυνόμοι Α΄ Δημοσθένης Καμάργιος και Γεώργιος Τουρνάκης, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, αντίστοιχα, ως εκπρόσωποι των αστυνομικών που κράτησαν απαραβίαστα τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο τον 2020.

 

Τέλος, βραβεία παρέλαβαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χριστόλογλου, Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και η Αστυνομική Διευθύντρια Βασιλική Αθανασοπούλου, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη, τον Δεκέμβριο του 2023.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis