Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 31/05/2017

Τα προϊόντα Campingaz® δημιουργήθηκαν  από την αγάπη για κάμπινγκ και υπαίθριες δραστηριότητες, σε συνδυασμό με την επιθυμία για καινοτομία.

Προϊόντα απλά και  αξιόπιστα, δίνουν λύσεις που βασίζονται σε περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη από πολλές γενιές κατασκηνωτών.

Ψυγεία πάγου και ηλεκτρικά, θερμός και ψυγειοτσάντες, οι καινοτομίες της  Campingaz® έχουν αλλάξει τον τρόπο διαβίωσης σε οποιαδήποτε εξόρμηση ή δραστηριότητα στη φύση, την παραλία ή το κάμπινγκ, τον κήπο ή το βουνό.

Η Coleman®, είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες στο χώρο του εξοπλισμού camping και υπαίθριων δραστηριοτήτων διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα σε ψυγεία πάγου, σκηνές, υπνόσακους, στρώματα ύπνου, φακούς κεφαλής και λάμπες καθώς και πολλά άλλα προϊόντα που θα ενθουσιάσουν τους  λάτρεις του κάμπινγκ και των εξορμήσεων στην φύση.

Το Puddle Jumper είναι το επαναστατικό βοηθητικό προϊόν κολύμβησης της Sevylor, που χαρίζει διασκέδαση και ασφάλεια μέσα και γύρω από το νερό στα παιδιά και στιγμές ηρεμίας στους γονείς.

Με συμπαγή κατασκευή από ανθεκτικά- ελαστικά υλικά για ασφαλή επίπλευση μέσα στο νερό, εύκολη εφαρμογή και με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά (κατάλληλο για παιδιά 15kg - 30kg).

Τα προϊόντα Campingaz®, Coleman® και Sevylor διατίθενται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την εταιρία RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

 

Κωδικός Κουπονιού:  POL15CCS17

Η προσφορά ισχύει από 1η έως 30 Ιουνίου 2017.

Εμφάνιση RESOUL PR LOGO - JPG.jpg

RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Λ. ΤΥΡΤΑΙΟΥ,

19014 ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΤΗΛ. : 22950 23111

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis