Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
arrest
16:56 | 20/10/2023

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από έρευνα της της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, πέντε περιπτώσεις κλοπών και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς ημεδαπούς ηλικίας από 15 έως 19 ετών, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, βίας κατά υπάλληλων – δικαστικών προσώπων, και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα την Τετάρτη το απόγευμα (18 Οκτωβρίου 2023) οι δράστες αφαίρεσαν τιμαλφή από κατοικία, ωστόσο κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικό που βρισκόταν στην περιοχή.

Τρεις από αυτούς τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 19χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε τον αστυνομικό ο οποίος όμως κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στη δικαιούχο.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιολόγηση διαθέσιμων στοιχείων εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών από κατοικίες στις 12 και 13  Οκτωβρίου 2023, καθώς και δύο αφαιρέσεις μοτοσυκλετών στις 16 του ίδιου μήνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis