Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΜΠΟΥΝΙΑ
18:15 | 24/04/2024

Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 13χρονης μαθήτριας σχημάτισε το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, έπειτα από καταγγελία που έκανε μια 15χρονη μαθήτρια για περιστατικό ξυλοδαρμού σε Γυμνάσιο της πόλης. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων της 13χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία η 15χρονη μετέβη στο τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου, συνοδευόμενη από τη μητέρα της και κατήγγειλε ότι χθες το πρωί, τη στιγμή που βρίσκονταν στο προαύλιο του Γυμνασίου, δέχτηκε επίθεση από την 13χρονη μαθήτρια του ίδιου Γυμνασίου.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, η 13χρονη την πλησίασε από πίσω και την έσπρωξε ρίχνοντάς την στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια της φόρεσε με τη βία κουκούλα από φούτερ στο κεφάλι και της προκάλεσε σωματικές βλάβες γρονθοκοπώντας την στο κεφάλι και το σώμα.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και στη συνέχεια ζητήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών η εξέταση του ανήλικου θύματος.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis