Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
yat_istock
21:36 | 16/12/2023

Στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" με την Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο Στέλιος Αυγέρης, συνήγορος των δύο αδερφών (του 16χρονου και του 18χρονου) που συνελήφθησαν για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στα επεισόδια του Ρέντη.

"Η μεταφορά πυρίτιδας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, μπορεί να ακούμπησε τον αδελφό του. Ο 16χρονος βγήκε έξω όταν βγήκε και ο αδερφός του για να φωνάξει στον αδελφό του να γυρίσει πίσω", ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος και προσέθεσε αναφερόμενος στον 18χρονο προφυλακιστέο: "Δεν είναι σε θέση να περιγράψει αυτούς τους ανθρώπους. Το καθεστώς προστασίας που ζήτησε να μπει ο 18χρονος δεν αφορά την καθαυτή δικογραφία. Αφορά σε μία ενδεχόμενη δικογραφία που μπορεί να σχηματιστεί".

 
Διαβάστε επίσης

Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον 18χρονο να μίλησε για ένα ακόμη άτομο που ήταν πολύ κοντά του την ώρα που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα κι έριξε κι αυτό φωτοβολίδα. Ο δικηγόρος σχολίασε αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας: "Ο άνθρωπος αυτός κρυβόταν πίσω από ένα αυτοκίνητο, βγήκε κι έριξε".

Στο πώς οδηγήθηκε ο 18χρονος στην πράξη του σημείωσε ο δικηγόρος: "Να σας πω την ειλικρινή μου άποψη, ήταν η χαζομάρα του. Είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τέτοιο περιστατικό, άρα δεν μπορώ να μιλήσω για στρατολόγηση σε ό,τι αφορά τον 18χρονο".

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis