Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:00 | 14/10/2024

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο πλαίσιο διοργάνωσης σεμιναρίων STOP THE BLEED σε Αστυνομικές Υπηρεσίες που υπάγονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής της, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη  Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, το προαναφερόμενο σεμινάριο στο Αμφιθέατρο της ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α, για τους Αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Μεταγωγών.

Η πρωτοβουλία που έχει λάβει εδώ και καιρό η Ένωσή μας αποσκοπεί στην εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εχέγγυα-εφόδια που ενδεχομένως θα αποβούν καθοριστικά για την ορθότερη διαχείριση περιστατικών τραυματισμού με μαζική αιμορραγία στο μέλλον. Συγκεκριμένα, όλοι οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν στην αναγνώριση μιας καταστροφικής αιμορραγίας και στη διαχείρισή της, έως την άφιξη εξειδικευμένης βοήθειας, λαμβάνοντας απαραίτητες γνώσεις για την επιβίωση αστυνομικών αλλά και πολιτών, όπως αποδεικνύουν τα τελευταία περιστατικά. Μια άκρως απαραίτητη εκπαίδευση, καθώς οι υπηρετούντες στη ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α. αντιμετωπίζουν συχνά τραυματισμούς κρατούμενων από συγκρατούμενούς τους ή ακόμα σπανιότερα και από απόπειρες αυτοκτονίας.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον Ειδικό Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο (εκπαιδευτή, υπηρετών στην Ο.Π.Κ.Ε.),  τον αντιπρόσωπο Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΜΑΡΙΝΟΓΛΟΥ Δημήτριο (εκπαιδευτή, υπηρετών στην Ο.Π.Κ.Ε.), τον ΤΣΟΥΤΣΑ Γεώργιο (εκπαιδευτή, υπηρετών στην Ο.Π.Κ.Ε.) και τον ΚΟΥΦΑΚΗ Εμμανουήλ (εκπαιδευτή, υπηρετών στην Υ.ΜΕ.Τ.), οι οποίοι αφιλοκερδώς και αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, έφεραν εις πέρας επιτυχημένα την πολύ σημαντική αυτή εκπαίδευση.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis