Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:39 | 19/06/2023

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ειδική Ομάδα Αλληλεγγύης – Εθελοντική Διασωστική Ομάδα (Ε.Ο.Α.).

Με γνώμονα τον άνθρωπο και τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της ζωής, η Ένωσή μας προσφέρει στα μέλη της ΔΩΡΕΑΝ ποιοτική εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, μέσω ενός Διεθνώς Πιστοποιημένου σεμιναρίου «STOP THE BLEED».

Το εν λόγω σεμινάριο, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α, πραγματοποιούν επίσημα Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές – μέλη της Ε.Ο.Α. από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών (ACS) και την Επιτροπή Τραύματος (ACS COT).

Το σεμινάριο «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ» προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν την ικανότητα αναγνώρισης της απειλητικής για τη ζωή αιμορραγίας σε καθημερινές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, λόγω ανθρωπογενών και φυσικών καταστροφών, έτσι ώστε να μπορούν να παρέμβουν άμεσα και αποτελεσματικά, όπου και όποτε απαιτηθεί.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση, δίδεται σχετική Πιστοποίηση από τους προαναφερθέντες Φορείς.

Γνωρίζεται πως συνδυαστικά με την εκπαίδευση για την διαχείριση της αιμορραγίας, θα παρουσιαστούν και θέματα που αφορούν τη «Βασική Υποστήριξη της ζωής -ΚΑΡΠΑ- χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15/07/2023, κατά τις ώρες 10:30-12:30 στη Λεωφόρο Ιωνίας αρ. 24 και Ηρακλείτου 24 στον Άλιμο.

Συνάδελφοι – μέλη μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση, παρακαλούμε όπως μέχρι τη Δευτέρα 10/07/2023 να μας ενημερώσουν είτε στο email της Ένωσής μας: [email protected], είτε τηλεφωνικά στο: 210-9620840.

Επισημαίνεται ότι, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τους επιθυμούντες.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis