Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:17 | 07/07/2024

Συνελήφθη προχθες (5-7-2024) το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων, απάτη κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη οδήγηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο πλαίσιο αναζητήσεών του, ύστερα από καταγγελία σε βάρος του από ημεδαπή, από την οποία είχε αποσπάσει την προηγούμενη ημέρα χρηματικό ποσό 900 ευρώ, με το πρόσχημα της τοποθέτησης κλιματιστικού.

Διαβάστε επίσης

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να εξέλθει του οχήματος, το οποίο στη συνέχεια έθεσε αιφνιδιαστικά σε κίνηση με κατεύθυνση προς έναν από τους αστυνομικούς, τον οποίο χτύπησε ελαφρά, αφού εκείνος με ελιγμό κατάφερε να αποφύγει σφοδρότερο χτύπημα, χωρίς τελικά να τραυματιστεί.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, εντοπίστηκε όμως στη συνέχεια από τους αστυνομικούς σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν πάνω σε γυάλινη επιφάνεια και έτοιμη προς χρήση ποσότητα 1,38 γραμμαρίων κοκαΐνης καθώς και 120 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητό του.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι κατά το τελευταίο εξάμηνο ο ημεδαπός είχε εξαπατήσει με διάφορα προσχήματα (ανάληψη οικοδομικών εργασιών στο πλαίσιο ανακαίνισης κατοικίας, τοποθέτηση κλιματιστικού και διευκόλυνση για την πραγματοποίηση συμφέρουσας αγοράς αυτοκινήτου) ακόμη τρία άτομα, από τα οποία απέσπασε το συνολικό χρηματικό ποσό των 28.870 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοιες πράξεις συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis