Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:00 | 27/07/2024

Φοβερά νέα για τους fans του Dune! Η τρίτη ταινία του franchise επιτέλους έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Μετά την τεράστια επιτυχία του Dune: Part Two, η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως για το Dune 3, με τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve στο τιμόνι. Τώρα, η IMAX επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία, που προς το παρόν δεν έχει τίτλο, θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Δεκεμβρίου 2026.

 

Διαβάστε επίσης

Ο Villeneuve στην νέα ταινία θα διασκευάσει το μυθιστόρημα του Frank Herbert του 1969, Dune Messiah. Σε δηλώσεις του στο Digital Spy αναφέρει ότι:

"Είμαστε στα πρώτα στάδια. Βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, έχει γίνει πολλή δουλειά, αλλά χρειάζεται ακόμη περισσότερη για να έχουμε κάτι σταθερό να γυρίσουμε."

 

Ο CEO της Legendary Entertainment, Josh Grode, αναφορικά με την τρίτη ταινία είχε δηλώσει ότι:

"Αν ο Denis καταφέρει να φτιάξει το σενάριο σωστά και νιώθει ότι μπορεί να παραδώσει μια ακόμα εμπειρία αντίστοιχη με αυτή που μόλις ολοκληρώσαμε, τότε δεν βλέπω λόγο να μην την κάνουμε."

 

Το Dune 3, λοιπόν, αναμένεται να φέρει το επόμενο κεφάλαιο αυτής της επικής σειράς στη μεγάλη οθόνη στις 18 Δεκεμβρίου 2026! Save the date!

Πηγή:  unboxholics.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis