Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικός_istock
09:44 | 27/03/2024

Συνελήφθησαν προχτες (25-3-2024) το απόγευμα σε οικισμό της Δράμας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της απόπειρας απάτης.

Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται.

Διαβάστε επίσης

Αναλυτικότερα, προχθες το μεσημέρι άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον αστυνομικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό και με πρόσχημα ότι προτίθεται να υποθάλψει συγγενικό του πρόσωπο το οποίο έχει προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, απαιτούσε χρηματικό ποσό για την παροχή των υπηρεσιών του, το οποίο του ζήτησε να παραδώσει σε συνεργούς του σε προκαθορισμένο σημείο.

Έπειτα από καταγγελία του περιστατικού πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας δράστης ο οποίος παρέλαβε τα συμφωνειθέντα από το προκαθορισμένο σημείο και ο έτερος  δράστης ο οποίος τον ανέμενε πλησίον αυτού επιτηρώντας τον χώρο.

Κατασχέθηκαν ένα  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis