Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 08/02/2024

Γράφει ο  ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ Νικόλαος (Υπεύθυνος δυτικού τομέα Ε.Α.Υ.Θ.)

Αυτά που συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη απλά δεν υπάρχουν,δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού. Έχουμε και λέμε:

Διαβάστε επίσης

για έναν οδικό άξονα 13 χλμ που ξεκινώντας από Πολίχνη για να φτάσεις Κωνσταντινοπολίτικα αντικρίζεις δέκα εργάτες οι οποίοι δουλεύουν σε 1 πρωινή βάρδια , αποσπώνται περίπου 150 αστυνομικοί παρά την θέληση τούς στην τροχαία.

 Δηλαδη για κάθε 10 εργάτες αντιστοιχούν περίπου 150 αστυνομικοί, δεν θέλω να φανταστώ τί θα γίνει όταν η αρμόδια εταιρεία αυξήσει τό προσωπικό της και τίς εργασίες της.

Εκτος κι αν έχουν σκοπό να μας χρεώσουν φτυάρι και μυστρί για να βοηθήσουμε ώστε να εκτελεστεί αυτό το έργο με επιτυχία.

  Παμε τώρα στα δικά μας:

     -150 περίπου αστυνομικοί αποσπασμένοι εκ των οποίων οι 140 φέρουν μέχρι τόν βαθμό του υπαστυνόμου

 Άραγε η πληθώρα των αστυνομικών στις υπηρεσίες που υπάρχουν είναι χαμηλόβαθμοι;;;; 

οι μετακινήσεις γιατί αφορούν μόνο αυτούς;;;; 

δυστυχώς οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί έχουμε γίνει έρμαιο στις διαθέσεις και αποφάσεις ενός υπουργού και μερικών μεγαλοαξιωματικών οι οποίοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, διαλύοντας υπηρεσίες που λειτουργούσαν ομαλά με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της τροχαίας.

 Για την ασφάλεια τού πολίτη πού τόσο καίγονται πάλι τίποτα .

Το  σημαντικότερο ζήτημα όμως για εμένα είναι άλλο. Για την οικογενειακή γαλήνη κάι ευρυθμία που εν μια νυκτί καταστρέφουν αυτοί που αποφασίζουν , νοιάζεται κανείς;;;

Τα προβλήματα που προκαλούνται στις οικογένειες των συναδέλφων  από τήν αλλαγή ωραρίων καθώς και από την μείωση του μισθού τους, ενδιαφέρεται κανείς;;;; 

Σε ποιον άλλο κλάδο με την αλλαγή ενός υπουργού συμβαίνουν τόσες αλλαγές χωρίς ουσία;;; 

Στους γιατρούς άραγε θα μπορούσε να τα κάνει αυτά;;;

Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας  νιώθουν απροστάτευτοι   στις αλχημείες του υπουργείου μας 

Υ.Γ. Αν οι σαρωτικές αλλαγές που τόσο κάποιοι επίμονα ζητούσατε είναι η διάλυση των υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης και η  καταστροφή των οικογενειών κάποιων συναδέλφων μας , είστε σε καλό δρόμο.

Υ.Γ.2. Λύση υπάρχει και είναι η εξής μια, κάντε ότι κάνετε στην υπόλοιπη Ελλάδα, άμεση αποσπάση 150 ατόμων στην τροχαία Θεσσαλονίκης με έξοδα δημοσίου από την επαρχία και αφήστε τις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης να δουλέψουν όπως πρέπει.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis