Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
09:29 | 21/08/2023

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς 

Πολλές υποσχέσεις έχουν δοθεί από την Πολιτεία για αποδέσμευση χιλιάδων Αστυνομικών από πάρεργα και την χρησιμοποίηση τους στην αστυνόμευση και την ασφάλεια των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

Δυστυχώς όμως, μετά την σύσκεψη για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας διαπιστώνουμε να γίνεται το αντίθετο, ακούγοντας να εξαγγέλλονται μέτρα όπως η επιστροφή των Αστυνομικών δυνάμεων στα γήπεδα και συγκεκριμένα στον έλεγχο των οπαδών, ένα πάρεργο από το οποίο πολύ σωστά είχε αποδεσμευτεί η Ελληνική Αστυνομία πριν μερικά χρόνια.

Με την πρόθεση αυτή στερείτε την αστυνόμευση από τον φορολογούμενο Έλληνα πολίτη, χορηγείται δωρεάν στους επιχειρηματίες των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών ιδιωτική ασφάλεια(security), μεταφέρετε τις ευθύνη για την διεξαγωγή ενός αγώνα από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες στους εργαζόμενους Αστυνομικούς, τα γνωστά και εύκολα εξιλαστήρια θύματα.

Το πρόβλημα λύνεται μόνον από αυτούς που το δημιουργούν, δώστε τον αποκλειστικό έλεγχο στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες , λάβετε αυστηρά μέτρα κατά των ανώνυμων εταιρειών που δεν τηρούν τους Νόμους και κανονισμούς , απαγορεύστε δια βίου την είσοδο σε αθλητικούς χώρους εμπλεκόμενους με αθλητική βία, νομοθετήστε επιτέλους ως ιδιώνυμο το συγκεκριμένο αδίκημα.

Είμαστε αντίθετοι με κάθε απόφαση που ρίχνει ευθύνες που δεν αναλογούν στις πλάτες των εργαζόμενων Αστυνομικών, αποδεσμεύστε την Ελληνική Αστυνομία από πάρεργα και αφήστε τον Έλληνα Αστυνομικό να προστατεύει τον πολίτες .

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis