Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:57 | 03/07/2023

Συμμορίες διαρρηκτών "τρύπωσαν" στις οικίες αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη και αξιωματικού του Ιταλικού πολεμικού ναυτικού στο Πόρτο Ράφτη, και τους αφαίρεσαν τα όπλα τους, γεμιστήρες και φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, τα ξημερώματα της Παρασκευής, εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Παρασκευοπούλου στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης

Οι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια.

Σε μια ντουλάπα, βρήκαν ένα χρηματοκιβώτιο, όπου εκεί ο 35χρονος αρχιφύλακας έκρυβε τον οπλισμό του.

Οι κλέφτες το παραβίασαν, και άρπαξαν το πιστόλι με την γεμιστήρα και τα φυσίγγια, και εξαφανίστηκαν.

Όταν ο αστυνομικός επέστεψε στο σπίτι του, το βρήκε λεηλατημένο, και τον ατομικό του οπλισμό να έχει κάνει φτερά. Αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση, και στο ισόγειο διαμέρισμα έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών.

Για την κλοπή ενημερώθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αρχιφύλακα, και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Το διαμέρισμα ερευνήθηκε από κλιμάκιο της Σήμανσης για γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.

Κλοπή στο Πόρτο Ράφτη

Ένας Ιταλός αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού που είναι σύνδεσμος της χώρας του με τη χώρα μας έπεσε θύμα διάρρηξης στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε την αστυνομία ότι κλέφτες είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι του σε άγνωστο χρόνο μέχρι στιγμής και να του αρπάξουν εκτός χρήματα και κοσμήματα και το πιστόλι του.

Οι αστυνομικοί του τμήματος που έφτασαν στο σημείο απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο, και την έρευνα ανέλαβε κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Οι ερευνητές της αστυνομίας , προσπάθησαν να εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα των διαρρηκτών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis