Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 24/06/2023

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Οι Αρχές κατέληξαν ότι ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από το Μπαγκαλντές, που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για αρπαγή, είναι το πρόσωπο που δολοφόνησε την άτυχη 27χρονη στις Αλυκές της Κω.

Διαβάστε επίσης

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κατάφεραν να πάρουν στην κατοχή τους βίντεο που αποτυπώνει τις κινήσεις του 32χρονου, αλλά και της 27χρονης, τις κρίσιμες ώρες πριν και μετά τη δολοφονία της νεαρής Πολωνής.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τις εξελίξεις στην έρευνα.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι αυτός ο άνδρας μπήκε από την πρώτη στιγμή στο ”κάδρο” των ερευνών της αστυνομίας. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Το βιντεοληπτικό υλικό μας έδωσε όλα τα στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη της ανθρωποκτονίας».

Για τις εξετάσεις DNA που έχουν γίνει σχολίασε η κα. Δημογλίδου: «Μπορεί να μην είχαμε αποτελέσματα από την βιολογική έρευνα, ωστόσο ο άνθρωπος αυτός υποστήριξε συγκεκριμένα πράγματα που δεν ταίριαζε με το υλικό που είχαμε εμείς στα χέρια μας, αλλά κι ούτε με τις μαρτυρίες».

«Από την στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας άρχισε να να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να ξεκαθαρίζουμε πώς έδρασε ο 32χρονος αλλοδαπός», υπογράμμισε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Ερωτηθείσα η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. αν εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 32χρονος φερόμενος δράστης να έχει συνεργό απάντησε: «Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής μας αποκλείουν τον συνεργό. Σε κάθε περίπτωση, δεν βλέπουμε κίνηση άλλου ανθρώπου κοντά στα σημεία που έγινε το έγκλημα κι εκεί που βρέθηκε το πτώμα».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis