Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
20:30 | 25/07/2024

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

Χθες ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας του νέου τηλεφωνικού κέντρου της Άμεσης Δράσης Αττικής. Πλέον όλα γίνονται ψηφιακά με αποτέλεσμα οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα και οι αστυνομικοί που εργάζονται στο κέντρο να έχουν τα εφόδια εκείνα τα οποία είναι απαραίτητα για την δουλειά τους.

Διαβάστε επίσης

Μπορούμε τώρα να πούμε ότι η Άμεση Δράση Αττικής είναι η αιχμή του δόρατος και στις νέες τεχνολογίες.

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας στην πρωινή χθεσινή βάρδια με κάνει διπλά υπερήφανο, διότι ήταν στη βάρδια της Β' αλλαγής στην οποία υπηρετώ επί 33 συναπτά έτη.

Αυτή είναι η αρχή της εκσυγχρόνησης για την Άμεση Δράση Αττικής και πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε κι άλλες αλλαγές εκτός απο τη ψηφιοποίηση του κέντρου.

Τόσο η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία της υπηρεσίας, προσπάθησαν και πέτυχαν αυτό το άριστο αποτέλεσμα το οποίο προσφέρει απλόχερα στους πολίτες την νέα ψηφιακή λειτουργία των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερη ασφάλεια για όλους.

 

Και στην εκπαίδευση έρχονται αλλαγές.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσομοίωσης εισόδου και έρευνας σε κατοικία θα αναμένει τις επόμενες εκπαιδευτικές σειρές στο Μαρκόπουλο Αττικής τα πληρώματα των περιπολικών των Ζητάδων και τις Ομάδες ΔΙΑΣ οι οποίοι θα συνεκπαιδεύονται πλέον στη νέα εγκατάσταση όπου σε ρεαλιστικές συνθήκες

Θα βελτιώνουν τις επιχειρησιακές τεχνικές τους. Τέλος προσδοκούμε στην ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis