Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
22:34 | 29/09/2024

Γράφει ο Ιωάννης Πεχλιβανάκης*

Φτάσαμε στην έκτη αγωνιστική για να μειωθεί στο ελάχιστο, αν δεν έχει εξαλειφθεί, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον το φαινόμενο των τζαμπατζήδων.

Διαβάστε επίσης

Σήμερα ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ και η παλιά τακτική δεν έκανε την εμφάνιση της .

Από την αρχή εφαρμογής των νέων μέτρων, επιτέλους μετά από παραινέσεις, μπήκαν οι διμοιρίες σε πιο επιχειρησιακά σημεία από τα αρχικά.

Σαν χώρα πάμε να εφαρμόσουμε νέα μέτρα σε γήπεδα που είναι τουλάχιστον 80 ετίας.

Παίρνουμε ιδέες από το εξωτερικό ωστόσο για να εφαρμοστούν πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές.

Και αφού μας πήρε 6 αγωνιστικές να επιφέρουμε την κανονικότητα και τη λογική, έχουμε να μένουν οι διμοιρίες και λοιπές δυνάμεις στις θύρες των οργανωμένων μέχρι το τέλος του αθλητικού γεγονότος.

Αυτό έχει σαν συνέπεια στατικές δυνάμεις με τη λήξη του αγώνα να βρίσκονται ανάμεσα σε χιλιάδες οπαδούς που αποχωρούν,με ότι κινδύνους αυτό επιφέρει.

Δεν ξέρω αν αυτή η εντολή προέρχεται από την ηγεσία της πόλης ή από το αρχηγείο και είναι γενικότερη η αντιμετώπιση σε όλη την Ελλάδα.

Αν είναι από την πολιτική ηγεσία, ίσως θα πρέπει κάποιος να μεταφέρει πως είναι άκρως επικίνδυνο και όποιος το πρότεινε μάλλον δεν έχει επαφή με πεζοδρόμιο, αν είναι θέμα τοπικής διαχείρισης τότε λύνεται πιο εύκολα με το να πρυτανεύσει η λογική σε επόμενους αγώνες, νωρίτερα από τη λήξη του εκάστοτε αγώνα.

Ένα είναι σίγουρο πως πρέπει να αλλάξει αυτό το καθεστώς.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis