Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εθνική
13:00 | 08/07/2024

Η... κατάρα των προημιτελικών «χτύπησε» άλλη μία εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης το φετινό καλοκαίρι. Μετά τους παίδες και τις κορασίδες, ήταν η σειρά των εφήβων να χάσουν το πλέον κρίσιμο παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ18, στο Μπουένος Αϊρες, και να μείνουν εκτός διεκδίκησης μεταλλίων. Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα ηττήθηκε τα ξημερώματα 13-12 από την Ουγγαρία και θα αρκεστεί στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8, όπου θα αντιμετωπίσει απόψε (22:30) τις ΗΠΑ.


    Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το ματς και προηγήθηκε 7-3 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, αλλά οι Μαγυάροι ανέκαμψαν γρήγορα και μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά ισοφάρισαν 7-7. Στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου η Ουγγαρία απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων (12-9), αλλά με δύο γκολ του Ζερβουδάκη και ένα του Καρατζά η εθνική ισοφάρισε 12-12. Το παιχνίδι κρίθηκε από γκολ του Μπάλογκ στα 47 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, για να ακολουθήσει απόκρουση του τερματοφύλακα Σίτας σε σουτ του Λυκούδη, στην τελευταία ελληνική επίθεση.

Διαβάστε επίσης


    Τα οκτάλεπτα: 3-5, 4-2, 4-2, 2-3

    Η σύνθεση της εθνικής: Μαυροβουνιώτης, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Καρατζάς 2, Μπετχαβάς, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης 2, Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 1, Μπέλεσης, Κρατημένος, Χατζής 1.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis