Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ελληνικη λυση
21:14 | 06/01/2024

«Την ώρα της "πολυαναμενόμενης" επίσκεψης Μπλίνκεν στην Τουρκία, ανήμερα των Θεοφανείων, Τουρκικές φρεγάτες και υποβρύχια αλωνίζουν στο Αιγαίο ενώ γίνονται και δοκιμές των S400 πλησίον του Καστελλορίζου» τονίζει η Ελληνική Λύση, επισημαίνοντας ότι «ο ισχυρισμός της Ν.Δ. λοιπόν για "καλό κλίμα", και "προσέγγιση με την Τουρκία" μέσω της "διακήρυξης ειρήνης", δεν είναι απλά ψευδής, αλλά προδοτικός και επικίνδυνος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «φαίνεται ότι επειδή οι πύραυλοι, οι φρεγάτες και τα τούρκικα υποβρύχια είναι "μακριά από το Κολωνάκι" και την οικία του κ Μητσοτάκη, η Ν.Δ. δεν κρίνει σκόπιμο να απαιτήσει δρακόντειες κυρώσεις κατά της βάρβαρης Τουρκίας, όπως οφείλει».

Διαβάστε επίσης

 

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση αναφέρει:

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι εάν ανεχθεί τον εξοπλισμό της Τουρκίας με δεκάδες νέα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη και εκατοντάδες πυραύλους "πανηγυρίζοντας" για τα 12 αεροσκάφη F-35 που θα πάρει η Ελλάδα, διαπράττει τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας». «Πρέπει να καταστεί σαφές στον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μπλίνκεν, ότι όποιος εξοπλίζει την Τουρκία, δεν είναι "σύμμαχος" της Ελλάδας αλλά εχθρός», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis