Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 12/09/2024

Στον πόλεμο αντιμαχόμενων φατριών της GREEK MAFIA, αποδίδεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο και ο ξυλοδαρμός μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ενός 53χρονου μέλους της ηγετικής "τριανδρίας" της παλιάς φουρνιάς της ελληνικής μαφίας.

Το περιστατικό καταγράφηκε την περασμένη Κυριακή, όταν ο 42χρονος "bodybuilder" έγκλειστος για την δολοφονία του πυγμάχου "Dirty Harry" τον Δεκέμβριο του 2021 στο Γαλάτσι, επιτέθηκε εναντίον του 53χρονου βαρυποινίτη, παλιού μέλους της ηγεσίας της GREEK MAFIA. Σημειώνεται ότι ο "bodybuilder" είχε κατηγορηθεί ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά πρόσφατα αθωώθηκε όπως και ο αδερφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του δημοσιογράφου έχει υποβάλλει αίτημα έφεσης επί της αθωωτικής απόφασης, το οποίο εξετάζεται.

Διαβάστε επίσης

Ο 42χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της επίθεσής του, ήταν μαζί με τον 44χρονο κατηγορούμενο της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό. Οι δύο συγκεκριμένοι κρατούμενοι βρίσκονταν σε διαφορετική πτέρυγα από αυτή του 53χρονου βαρυποινίτη και στόχου της σχεδιαζόμενης επίθεσης. Την Κυριακή με πρόσχημα ότι ήθελαν να πάνε στην εκκλησία των φυλακών, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πέρασαν στην πτέρυγα που κρατείται ο γνωστός βαρυποινίτης. Εκεί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ξεκίνησε ένα λεκτικό επεισόδιο, το οποίο πήρε βίαιες διαστάσεις.

Ο 44χρονος έγκλειστος για την δολοφονία του τοπογράφου, αρχικά χαιρέτησε τον βαρυποινίτη, ενώ ο 42χρονος "bodybuilder" απευθυνόμενος σε αυτόν, τον ρώτησε το επώνυμό του και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Ο 42χρονος συνέχισε την επίθεσή του, ενώ ο 44χρονος παρακολουθούσε χωρίς να εμπλέκεται. Το περιστατικό φαίνεται να έληξε με την παρέμβαση άλλων κρατουμένων, αλλά κυρίως από την βούληση "επιτιθέμενου" και "στόχου". Σημειώνεται ότι κανείς δεν ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για την διάπραξη αξιόποινων πράξεων…

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, εκτιμούν πως το περιστατικό σχετίζεται με την επικυριαρχία στον κόσμο της νύχτας, και τις δολοφονικές διαμάχες και ανακατατάξεις σε αυτόν. Πρόσφατα ανάμεσα στις δύο αντίπαλες τάσεις, που ηγούνται ένας 54χρονος στη μία, και ο 53χρονος βαρυποινίτης στην άλλη, βρίσκονται σε μία αντιπαλότητα, η οποία προς το παρόν έχει εκφραστεί με τοποθετήσεις βομβών. Η επίθεση, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να αποτελούσε μια επίδειξη δύναμης…

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis