Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:14 | 19/10/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής:

Νομίζαμε μας κάνουν πλάκα..

Διαβάστε επίσης

Έκπληκτοι μείναμε με το που πληροφορηθήκαμε ότι με διαταγή της Ηγεσίας από αύριο εκατό συνάδελφοί μας από όλη την έκταση της Αττικής που τελούν σε κατάσταση Υπηρεσίας Γραφείου αποσπώνται στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα για διάστημα τριών μηνών.

Η Ένωσή μας, όπως ήταν αναμενόμενο, άμεσα κινητοποιήθηκε προκειμένου να διαπιστώσουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο. Παρ’ ολ’ αυτά μετά λύπης βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την εν λόγω διαταγή και όπως ήταν επόμενο απευθυνθήκαμε αρμοδίως για το εν λόγω ζήτημα.

Μόνο εκ παραδρομής ή λάθος εκτίμησης θεωρούμε ότι η ηγεσία προέβη στην έκδοση μίας τέτοιας διαταγής η οποία είναι αδύνατον να εκτελεστεί. Μιλάμε για συναδέλφους οι οποίοι τελούν σε κατάσταση Υπηρεσίας Γραφείου και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Εκτός αν αυτοί που εξέδωσαν τη διαταγή θεωρούν ότι είναι εύκολο για έναν αστυνομικό, τον οποίο η ίδια  υπηρεσία τον έθεσε σε κατάσταση γραφείου για να τον προστατέψει, να μετακινείται καθημερινά από τη Δυτική Αττική στην άλλη άκρη του λεκανοπεδίου.

Έχει μεριμνήσει η Υπηρεσία προκειμένου να καλυφθούν τα πρόσθετα έξοδα μετακίνησης τα οποία καλούνται ξαφνικά να ενσωματώσουν στον ήδη βεβαρυμμένο προϋπολογισμό του Έλληνα αστυνομικού καθώς και για τις επιπλέον ώρες εργασίας που προκύπτουν από τις πολύωρες μετακινήσεις στους δρόμους της Αττικής;

Οι έκτακτες – επείγουσες και σοβαρές Υπηρεσιακές ανάγκες αγνοούν την ανθρώπινη υπόσταση των αστυνομικών και δη μίας τέτοιας ευαίσθητης ομάδας;

Αλλά επειδή θεωρούμε ότι δικαίωμα στο λάθος έχουμε όλοι, πιστεύουμε και ευελπιστούμε στην άμεση ακύρωση της συγκεκριμένης διαταγής διότι σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγηθούμε νομοτελειακά στο άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας.

Για το Δ.Σ.

-Ο-

Πρόεδρος

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis