Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:29 | 20/09/2023

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13-09-2023) Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων.

   Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκλήθηκε κατόπιν των γεγονότων που προηγήθηκαν και συγκεκριμένα η σύλληψη του πρώην Προέδρου της Ένωσης κατηγορούμενου για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, δωροληψία – δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

    Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκε τόσο ο Διοικητικός όσο και ο Οικονομικός Απολογισμός του τελευταίου εξαμήνου.

   Επιπρόσθετα υπερψηφίστηκε η πρόταση μέλους της Ένωσης, για τον διορισμό οικονομικού τεχνικού συμβούλου ή ορκωτού λογιστή, προκειμένου πραγματοποιηθεί οικονομικός διαχειριστικός έλεγχος των πεπραγμένων της Ένωσης καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, στα οποία ήταν Πρόεδρος ο ανωτέρω προφυλακισθείς, αλλά και προγενέστερων ετών αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

   Ως εκ τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτείται ώστε να εκκινήσει άμεσα τη συγκεκριμένη διαδικασία.

   Τέλος ορίστηκε ως ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ.Χ. η 17η & 18η Οκτωβρίου στα γραφεία της Ένωσης.

        

Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

 

 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗΣ  Χρήστος

6907158154

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis