Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 04/10/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Το προεδρείο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας - Θράκης) όπου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη.

Κατά τη συνάντηση η οποία έλαβε χώρα σε πολύ οικείο και ευχάριστο κλίμα είχαμε την χαρά να συζητήσουμε με τον κ. Υφυπουργό θέματα υπηρεσιακά, συνδικαλιστικά καθώς και θέματα που έχουν ανησυχήσει (όπως έχουμε επισημάνει) τα μέλη μας, σε όλη την περιφέρειά μας.

Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα και προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας τόσο των συναδέλφων μας όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προτεινόμενες παρεμβάσεις για την μείωση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων, δεδομένης της επικείμενης έναρξης των εργασιών της κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη.

Μονόδρομος αποτελεί η ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με τον αριθμό των εκατό (100) τουλάχιστον αστυνομικών, οι οποίοι προφανώς και θα πρέπει να αντληθούν απο έτερες Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις, πλέον της υπάρχουσας δύναμης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής κ. Ιωάννης Ψαρογιάννης, επέδωσε στον κ. Υφυπουργό, αναμνηστικό με το έμβλημα της Ένωσής μας.

Tο Προεδρείο της Ένωσης

Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis