Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 31/03/2024

 Ανακοίνωση

Την Παρασκευή 22/03/2024, στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μαζί με το Σωματείο ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ DOP- AHEPA, διοργάνωσαν χορό και έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους, παρουσιάζοντας παράλληλα το ημερολόγιο που δημιούργησαν από κοινού, στο οποίο αποτυπώνεται το πάντα επίκαιρο ζήτημα της επιστροφής των αρχαιοτήτων στη Χώρα μας.

Σε ένα χώρο ασφυκτικά γεμάτο, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκεδάσαμε μέχρι το ξημέρωμα, έχοντας συντροφιά μας τις μουσικές επιτυχίες του Χρήστου Μάστορα με το συγκρότημα «MΕΛΙSSES», του Σάκη Ρουβά και της Αναστασίας.

Η συγκεκριμένη βραδιά αποτέλεσε ένα μικρό πλην όμως ευχάριστο διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Τη βασιλόπιτα, για το καλό του νέου έτους, ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ.

Σε ένα θερμό κλίμα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής βράβευσε την κα. Ειρήνη ΞΑΚΟΥΣΤΗ Πρόεδρο του Σωματείου “AMARYLLIS 421 DAUGHTERS OF PENELOPE AHEPA” για το πολυετές ανθρωπιστικό και κοινωνικό της έργο. Εν συνεχεία, οι “ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ – DoP – AHEPA” και προσωπικά η Πρόεδρος τους κα. Ειρήνη ΞΑΚΟΥΣΤΗ βράβευσαν τον κ. Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για την προσφορά του στον άνθρωπο και την κοινωνία, καθώς επίσης και την κα. Κωνσταντία ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για την ανάδειξη του έργου του Σώματος.

Την εκδήλωσή μας, τίμησαν με την παρουσία τους οι: Ταξίαρχος κ. Ιωάννης ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Ταξίαρχος κ. Χρήστος ΚΑΛΥΒΑΣ Ψυχολόγος των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης ΓΟΥΣΙΑΣ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής κα. Δέσποινα ΙΩΝΑ της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος ΝΤΑΝΤΗΣ Τμηματάρχης Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, Αστυνόμος Α΄ κ. Νικόλαος ΚΟΝΔΥΛΗΣ Γενικός Ιατρός των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ κα. Κωνσταντία ΔΗΜΟΓΛΙΔΟΥ Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος (ε.α.) κ Ιωάννης ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ Επίτιμος Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Στέφανος ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς & Νήσων και κ. Δήμος ΓOΓΟΛΟΣ πρώην Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Επίσης, παρευρέθησαν οι δημοσιογράφοι: κ. Πέτρος ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ, κ. Γιώργος ΑΥΤΙΑΣ, κ. Ιορδάνης ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, κα. Ανθή ΒΟΥΛΓΑΡΗ, κ. Κώστας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και κ. Αλέξανδρος ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ. Ακόμη, έδωσαν το “παρών” Πρόεδροι Οργανισμών, Πρόξενοι και Πρόεδροι των Τμημάτων AHEPA Ελλάδας.

Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή χρονιά με υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, για έναν ακόμη φαντασμαγορικό χορό!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διεύθυνση και στο προσωπικό του κέντρου διασκέδασης «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» για την άρτια συνεργασία, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτό το υπέροχο γεγονός.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis