Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 12/06/2024

Την Τετάρτη 05/06/2024 και ώρα 11:30 ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία ύπαρξης αγαστής συνεργασίας μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αστυνομίας, καθώς είναι βέβαιο πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει κάθε τοπική κοινωνία.

Ως Ένωση, επικροτούμε τα λεγόμενα του Δημάρχου διότι μια παραγωγική συνεργασία θα συμβάλει τα μέγιστα, δίνοντας λύσεις στην διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας, άρα και στην πάταξη της εγκληματικότητας με αποτέλεσμα την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Επίσης, από πλευράς μας γνωστοποιήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας Ηλιούπολης και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την υποστελέχωση, τις σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και τις απαράδεκτες κτιριακές συνθήκες που επικρατούν στον συγκεκριμένο χώρο (π.χ. μη λειτουργία ανελκυστήρα, κλπ.).

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ για την καλή του διάθεση και τις ευγενείς προθέσεις του, καθώς και για την υποστήριξή του στο σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες Αστυνομικοί.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis