Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:18 | 06/07/2024

Παρέμβαση της Ομάδας ΔΙΑΣ για όχληση που δέχτηκαν ενοικιαστές από τοξικομανή που διέμενε στο ίδιο κτίριο

Την παρέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ προκάλεσε επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα σε πολυκατοικία, στη συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως στον Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τοξικομανής που διαμένει στην πολυκατοικία, ο οποίος προφανώς βρισκόταν σε υπερδιέγερση, άρχισε να φωνάζει και να επιτίθεται λεκτικά κατά ενοικιαστών στην ίδια πολυκατοικία, που εκείνη την ώρα έκαναν μετακόμιση.

Το ζευγάρι φοβήθηκε και ενημέρωσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι ζήτησαν από τον χρήστη να σταματήσει να ενοχλεί τους ενοικιαστές. Αρχικά αντέδρασε επιτιθέμενος λεκτικά και στους αστυνομικούς, στη συνέχεια όμως ο χρήστης φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι του και δεν εμφανίστηκε ξανά στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας. Η μετακόμιση ολοκληρώθηκε κανονικά, με το ζευγάρι να δηλώνει στην αστυνομία ότι δεν επιθυμεί να κινηθεί νομικά κατά του τοξικομανή.

Τέλος, οι ίδιες καλά πληροφορημένες αστυνομικές πηγές διέψευδαν ότι ο τοξικομανής απείλησε το ζευγάρι με μαχαίρι, όπως αναγράφηκε στο διαδίκτυο.

Πηγή:   taxydromos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis