Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:44 | 04/01/2024

Συνελήφθησαν προχθες, Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι, σε περιοχή της Καλλιθέας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης -2- άτομα, 21χρονος και 20χρονος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απείθεια.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Διαβάστε επίσης

Παρά τη χρήση ηχητικών σημάτων που έγινε από τους αστυνομικούς, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Στη συνέχεια, οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα και κινήθηκαν πεζή, ωστόσο παρά την προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανωτέρω αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 21χρονου εκκρεμούσαν -3- καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής με συνολική ποινή κάθειρξης -17- ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis