Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
11:57 | 12/01/2024

Πάτρα: Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του... επαγγελματία διαρρήκτη από αστυνομικούς της Ασφάλειας την Πέμπτη, αφού όπως πληροφορείται το tempo24.news κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συγγενείς του επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και προκάλεσαν φθορές σε περιπολικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακολούθησε δεύτερη επιχείρηση αστυνομικών στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορούνται πως πρωτοστάτησαν στα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης

Ο δράστης το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προβεί σε μπαράζ "χτυπημάτων" στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Μάλιστα φέρεται να έχει ομολογήσει την διάπραξη 13 κλοπών με την έρευνα για τη δράση του να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, από τις τοπικές Διωκτικές Αρχές.

Μάλιστα πρόκειται για το δράστη της προ ημερών αρπαγής τσάντας από λαϊκή αγορά της Πάτρας. Τότε υπενθυμίζουμε ακινητοποιήθηκε από τον Διευθυντή Σύνταξης του tempo24 Νίκο Σύφαντο και εν συνεχεία συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Η δίκη μάλιστα για το συγκεκριμένο συμβάν διεξάγεται την Παρασκευή το μεσημέρι, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο δράστης έσπαζε προθήκες καταστημάτων και αρπάζει ποσά τα οποία βρίσκει στις ταμειακές μηχανές γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί και να σταματήσει τις επιθέσεις. 

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το tempo24 o σεσημασμένος όπως όλα δείχνουν διαρρήκτης, σπάει την προθήκη καταστήματος ΟΠΑΠ στην οδό Ιωνίας εκσφενδονίζοντας πέτρα, στη συνέχεια περνάει μέσα από την τζαμαρία, κατευθύνεται στο ταμείο αρπάζει χρήματα και εξαφανίζεται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και θα οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis