Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 19/09/2023

 Το Σάββατο 16-09-2023 το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών προερχομένων εξ’ Ειδικών Φρουρών και Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας (Π.Ο.Α.Ε.Φ.)  παραυρέθηκε στο μνημόσυνο στον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των συναδέλφων μας που υπηρετούσαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ΝΟΪΔΗ Ευαγγέλου και ΝΙΚΟΥ Αντωνίου, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Κουρτέση Αλεξίου, συμπροσευχομένου με τον πατέρα Σπανό Κωνσταντίνο. 

      Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. Γκαρίλας Ελευθέριος, τη ΔΙ.ΑΣ ο Διευθυντής της ΔΙ.ΑΣ Αττικής Α/Δ κ. Γαβράς Χρήστος, ο Τμηματάρχης της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών Α/Α κ. Λαγουδάκος Πέτρος και ο  Τμηματάρχης της ΔΙ.ΑΣ Ν.Α Α/Β κ. Κακαβας Σωτήρης. 

      Η μνήμη αποτελεί την ελάχιστη ανταπόδοση στη θυσία των δύο συναδέλφων, αλλά και σταγόνα ανακούφισης στους ωκεανούς του πόνου των γονιών και των συγγενών, που βιώνουν και θα βιώνουν την απώλεια τους, κάθε μέρα και κάθε λεπτό για όσο θα ζουν.

      Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων, μένουμε στις ευχαριστίες για την παρουσία των ένστολων συναδέλφων μας και των αυθορμήτως παρισταμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι σεμνά, τίμησαν μαζί με τους συγγενείς τους, τους ήρωες μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis