Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:44 | 07/11/2023

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, πραγματοποίησε η ομάδα τζούντο της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Υπουργός υποδέχθηκε θερμά τα μέλη της ομάδας, ανάμεσά τους και συντοπίτες του από την Κοζάνη και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα παρακολούθησε την παρουσίαση των δράσεών της, όπως:

Προπονητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα στο Διεθνές Προπονητικό Κέντρο Τζούντο της ΕΛ.ΑΣ., όπου οι Αστυνομικοί έχουν τη δυνατότητα να καταρτίζονται, να εκπαιδεύονται και να προπονούνται σε ένα μοναδικό άθλημα, με την εφαρμογή/παρακολούθηση ενός πρωτοποριακού επιστημονικού μοντέλου φυσικής αγωγής.

Ο Υφυπουργός συνομίλησε με όλα τα στελέχη της ομάδας και συνεχάρη τον επικεφαλής προπονητή, κ. Ψαλλίδα Περικλή και τα μέλη αυτής για τη σημαντική συμβολή τους στο έργο της αναβάθμισης των υπαρχόντων αλλά και τη δημιουργία νέων γυμναστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Υποσχέθηκε δε, πως θα είναι δίπλα στην ομάδα στα θέματα που την απασχολούν, με τα μέλη της να δηλώνουν ότι τον περιμένουν για προπόνηση!

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis